To Be Academy

Karriereveiledning kvinnerKarriereveiledning - Karriererådgivning - Jobb

Trives du ikke med jobben lenger, eller vet du ikke hva du vil bli?

Kanskje er du usikker på hvordan du kan bruke og videreutvikle din kunnskap og erfaring. Er du moden for noe helt nytt, eller bare en justering? Vi hjelper deg gjennom karriereveiledning og karriererådgivning. Vi bidrar til at du finner dine muligheter og ønsker for fremtiden.
Ved å benytte en kombinasjon av veiledning og coaching, testing og rådgivning, finner vi de beste løsningene for deg.

Er du student finner du mer informasjon om yrkesveiledning for studenter her.

Karriereveiledning og karriererådgivning for voksne som:

► Har en følelse av å ha havnet på "feil hylle" og ønsker endring.

► Er usikker på om du skal bli i jobben, eller finne noe nytt.

► Føler at karrieren din har stoppet opp, og du har lite energi og arbeidsglede. Les hva Odd Fylling sier på Hegnar Online.

► Er du student eller skal studere og er usikker på riktig studieretning og yrkesvalg.

► Får du ikke den jobben du ønsker? Noen tips finner du her Derfor fikk du ikke jobben

► Komme ut i arbeidslivet igjen, lete etter de riktige mulighetene, gjøre de riktige valgene.

For mer informasjon eller en uforpliktende samtale ta kontakt her.

Innloggingen for våre kunder på jobb og karriereportalen finnes her.

Vi hjelper deg med karriereveiledning og rådgivning, noen områder finner du her.

 

jobb karriere

Bevisstgjøring og kartlegging av jobb og ønsket karriere/utvikling

Kartlegging av din bakgrunn og erfaringer, personlige egenskaper, verdier og interesser. Våre karriereveiledere og coacher veileder deg gjennom et program som gir deg veiledning og råd basert på dine verdier, interesser og egenskaper.

Bevisstgjøring rundt nåsituasjonen og fremtidige muligheter og ønsker. Hva er det viktigste i en meningsfull jobb for deg? Finn dine jobbverdier og den ideelle jobben. Hva er mulighetene dine i arbeidsmarkedet? Vi hjelper deg gjennom bevisstgjøring, strategi og gjennomføring. Gjennom personlige møter/samtaler/tester hjelper vi deg i riktig retning.

test og tester

 

Analyser og testprogram i karriereveiledning

Vårt anerkjente testprogram hjelper deg til å bli bevisst dine yrkesinteresser, evner og ferdigheter. Dette skaper større klarhet og motivasjon som fører deg i riktig retning og "drømmejobben". Du vil få forslag til endring og utvikling som passer din profil, basert på tester, analyser og samtaler. Vi benytter de nyeste og mest anerkjente tester, for best mulig kvalitet.

søke jobb

Jobbsøking og kommunikasjon

Har du tenkt over hvordan du kommuniserer skiftlig og muntlig i en jobbsøkeprosess? Får du frem det beste i deg, eller bare "kalde fakta". Vi hjelper deg med å kommunisere mot en potensiell arbeidsgiver på en best mulig måte.

● Skreddersydd CV og søknad.
● Veiledning og coaching i jobbsøkerprosessen.
● Intervjutrening og kommunikasjon i jobbsøking.

Våre profesjonelle karriereveileder og coacher, gir deg en samtalepartner som er opptatt av å finne nye muligheter og utfordringer som er skreddersydd for deg og din karriere.

karriere pakker

Program i karriereveiledning, karriererådgivning og coaching

Våre program i karriereveiledning tilpasses alltid ditt behov.
Ta kontakt på telefon 4114 2020 for informasjon om program som kan passe deg. Flere alternativer på et antall timer/møter, over en viss periode. Alle program er inklusiv personlig oppfølging.

Les mer om vårt eksklusive karriereutviklingsprogram for deg som vil ha det aller beste.

Kurs for voksne eller studenter.
For deg som ønsker å komme en dag, og sette fokus på din utvikling i jobbsammenheng eller utdanning.

Ta kontakt for mer informasjon eller en uforpliktende samtale.

Vi har også tilbud på karriereveiledning via nett og telefon, for deg som vil spare tid og reisevei til Oslo.

Artiklier
Er du opptatt av å være en synlig og attraktiv arbeidstaker, kanskje du bør tenke på hvordan du fremstår og oppfattes i arbeidsmarkedet.
Les artikkelen om Personlig Merkevarebygging skrevet av karriereveileder og coach Odd Fylling. Mange konkrete tips som kan være nyttig for deg. Her finner du en artikkel om; Slik blir du unik og ettertraktet som leder!. Her er også en artikkel for deg som lurer på om du skal bli eller slutte i jobben. Eller om du vil ha noen tips om gruppeintervju finner du Odd's tips og kommentarer i Studenttorget.no, eller generelle intervjutips fra Odd i Aftenposten.

På Hegnar Online finner du: Typiske tegn på at du har fått nok av jobben. Om jobb og karriere: Få fart på KARRIEREN! (Ledernytt okt. 2013 - Odd Fylling)
Får du ikke jobben, så ta en titt her Derfor fikk du ikke jobben (Klikk.no - 2014 Odd Fylling)

Karriereveiledning for bedrifter

Gunstige veiledning pakker i endrings og omstilling. Kontakt oss for priser og muligheter for enkeltpersoner eller grupper.

Yrkesveiledning og yrkesvalg for studenter

For deg som er student og ikke greier å bestemme deg for hva skal du bli, eller hva du skal studere. Vi tilbyr gunstig yrkesveiledning.
Les artikkel i LederNytt om karriere .
Vi har også ulike kurs innen bevisstgjøring og selvutvikling som kan være aktuelle for å bli mer klar over hva som er viktig og finne veien videre.

Personlige referanser for Odd Fylling (Spesialist i karriereveiledning og coaching)

Odd er en faglig sterk, profesjonell og kreativ person som vi ofte henviser personer til for karriereveiledning og som vi har hatt gleden av å samarbeide med ved mange anledninger. Han er en svært viktig diskusjonspartner i utviklingen av nye karriereveiledningsverktøy.
Arne Svendsrud, Psykolog og spesialist innen arbeids- og organisasjonspsykologi.

For meg var det godt å ha noen helt utenfor som samtalepartner. En som kan stille spørsmål og skape et bilde av meg uten å ha med bagasje som venn, kollega eller familie. Du har vært lett og snakke med og forstått meg godt. Du har hjulpet meg med formuleringer og uttrykk som beskriver meg. Er ikke alltid like lett å sette ord på seg selv. Etter møtene med deg, vet jeg mer om hva jeg ønsker å gjøre.. og det er veldig bra:-). Samtidig som jeg vet mer om hva jeg må trene(mye:-) på i forbindelse med blant annet intervjusituasjoner.
Kjetil, Siviløkonom, leder

Jeg fikk raskt tillit til Odd. Han er reflektert og lytter men stiller og de spørsmålene du ikke alltid vil ha. Det er oftest akkurat de spørsmålene som gjør at man finner ut ting om seg selv, hva man vil og hva man liker og fremfor alt hvorfor man liker noe. Jeg ble anbefalt å ta kontakt med Odd. Jeg sendte min første mail til ham 02okt 2010. 01okt 2011 begynte jeg i en jobb som passet inn på den beskrivelsen jeg og Odd kom frem til. Det er ikke bare typen jobb som vi ble enige om men og hvordan arbeidsgiveren skulle være og hvilke verdier den har som jeg kunne kjenne meg igjen i. Jeg har anbefalt flere til å ta kontakt med Odd for å få hjelp med å finne ut hva man skal bli når man blir stor. Han hjalp meg og det var en liten investering i meg som raskt ga avkastning!
Stephan

Når jeg trenger en sparringpartner som lytter og veileder ut i fra mine egne verdier og behov er Odd god å ha. Hans evne til å finne gode verktøy slik at jeg selv kan finne løsningene har hjulpet meg med å ta gode og viktige valg mange ganger. Etter en coachingtime med Odd ser jeg nye muligheter og jeg opplever positivitet, overblikk og energi!
Leder og NLP-coach

Etter 15 år i arbeidslivet kan det være lurt å se på egen kompetanse med nye øyne, og for meg har coachingen hos To Be Academy hjulpet meg til å bli langt mer bevisst egne kompetanser, hvilken retning jeg bør fokusere på videre, og hvordan jeg på best mulig måte skal markedsføre meg selv. Samtalene har også bidratt til større motivasjon og energi i min nåværende jobb og hvilke muligheter jeg bør søke fremover.
Mads, leder og bedriftsutvikler

Jeg sto overfor utfordringer i jobben og begynte å tvile på om jeg var på rett vei eller om jeg skulle gjøre noe annet. Odd hjalp meg erkjenne hva som foregikk, finne den riktige balansen, og forstå min rolle, mitt ansvar og hva jeg allerede har oppnådd. Samarbeidet med Odd var veldig spennende og lærerikt og jeg har hatt stort utbytte som kan brukes i det daglige.
Sylvia

Jeg hadde problemer med konflikthåndtering på jobben som til slutt ble altoppslukende, og da bestemte meg for å søke ekstern hjelp. Odd var akkurat den mannen jeg trengte. Han viste stor forståelse for mitt problem og coachet meg til å sprenge mønsteret. Sammen med min ingeniørgrad er dette den beste investeringen jeg har gjort i meg selv.
Ingeniør

Flere referanser

KarriereveiledningOdd Fylling er daglig leder i To Be Academy.
Odd er en engasjert karriereutvikler, coach og endringsarkitekt som brenner for å hjelpe enkeltmennesker og organisasjoner med å få til endring og utvikling. Han er spesialist i karriereveiledning og karrierecoaching.

Han har hatt et spesielt fokus på coaching, kunnskapsintegrasjon og endringskompetanse. Som kursutvikler og kursleder har han opparbeidet en betydelig kompetanse de senere årene innen veiledning, coaching, kommunikasjon, ledelse. Også spesialisert på de som har arbeidet noen år og ønsker å gjør noe annet.

Kommunikasjon og synlighet er også et av hans områder, derunder personlig "branding". Han hjelper folk å fremstå på best mulig måte, slik de vil bli sett av en fremtidig arbeidsgiver.


©2009 To Be Academy   Odd Fylling   Konsept: LiliO Design