To Be Academy

KarriereveiledningKarriereveiledning - Karriererådgivning

Trives du ikke med jobben lenger, eller vet du ikke hva du vil?

- Finn muligheter og ønsker for fremtiden.
- Finn noe nytt eller juster jobbsituasjonen.
- Få fart på karrieren!

Vi hjelper deg gjennom karriereveiledning og karriererådgivning, veiledning og coaching og finner de beste løsningene for deg. Invester i profesjonell karriereveiledning, for bedre egeninnsikt og flere muligheter på arbeidsmarkedet. Ta kontakt i dag!

Karriereveiledning og karriererådgivning for voksne som:

► Er usikker på om du skal bli i jobben, eller finne noe nytt.Karriereveiledning kvinner

► Har en følelse av å ha havnet på "feil hylle" og ønsker endring.

► Føler at karrieren din har stoppet opp, og du har lite energi og arbeidsglede.

► Får ikke den jobben du ønsker.

► Komme ut i arbeidslivet igjen, lete etter de riktige mulighetene, gjøre de riktige valgene.

► Er du student eller skal studere og ønsker hjelp til studievalg, så klikker du her.

Vi hjelper deg med karriereveiledning og rådgivning, noen områder finner du her.


karriere

Kartlegging og bevisstgjøring av ønsket jobb og karriere

Kartlegging av din bakgrunn og erfaringer, personlige egenskaper, verdier og interesser. Våre karriereveiledere og coacher veileder deg gjennom et program som gir deg veiledning og råd basert på dine verdier, interesser og egenskaper.

 

Bevisstgjøring rundt nåsituasjonen og fremtidige muligheter og ønsker. Finn dine jobbverdier og den ideelle jobben. Hva er mulighetene dine i arbeidsmarkedet? Vi hjelper deg gjennom bevisstgjøring, strategi og gjennomføring. Gjennom personlige møter/samtaler/tester hjelper vi deg i riktig retning.

test og tester

 

Analyser og testprogram i karriereveiledning

Vårt anerkjente testprogram hjelper deg til å bli bevisst dine yrkesinteresser, evner og ferdigheter. Dette skaper større klarhet og motivasjon som fører deg i riktig retning og riktig jobb. Du vil få forslag til endring og utvikling som passer din profil, basert på tester, analyser og samtaler. Vi benytter de nyeste og mest anerkjente tester, for best mulig kvalitet.

søke jobb

Jobbsøking og kommunikasjon

Har du tenkt over hvordan du kommuniserer skiftelig og muntlig i en jobbsøkerprosess? Får du frem det beste i deg, eller bare "kalde fakta". Vi hjelper deg med å kommunisere mot en potensiell arbeidsgiver på en best mulig måte.

● Skreddersydd CV og søknad.
● Veiledning og coaching i jobbsøkerprosessen.
● Intervjutrening og kommunikasjon i jobbsøking.

Våre profesjonelle karriereveileder og coacher, gir deg en samtalepartner som er opptatt av å finne nye muligheter og utfordringer som er skreddersydd for deg og din karriere.

karriere pakker

Program i karriereveiledning, karriererådgivning og coaching

Våre program i karriereveiledning tilpasses alltid ditt behov.
Ta kontakt på telefon 4114 2020 for informasjon om program som kan passe deg. Flere alternativer på et antall timer/møter, over en viss periode. Alle program er inklusiv personlig oppfølging.

Les mer om vårt eksklusive karriereutviklingsprogram for deg som vil ha det aller beste.

Kurs for voksne eller studenter.
For deg som ønsker å komme en dag, og sette fokus på din utvikling i jobbsammenheng eller utdanning.
Vi har også tilbud på karriereveiledning via nett og telefon, for deg som vil spare tid og reisevei til Oslo.

Noen Artikler av Odd Fylling som er spesialist i karriereveiledning og karrierecoaching. (flere artikkler her)

Få fart på karrieren!

Står du på stedet hvil? Føler du at du ikke kommer videre, at karriereutviklingen din har stoppet opp? Får du brukt kompetansen og potensialet ditt, eller har du lite energi og motivasjon? Har du havnet i kategorien «passe fornøyd», det går helt greit? Kanskje det er på tide å rette fokus fremover på det som faktisk gir deg karriereutvikling og arbeidsglede, på tide å endre 'greit' til 'flott'.  Odd Fylling er karriereveileder og coach i To Be Academy. Les mer av artikkelen i Ledernytt.no

Kvinner som møter veggen!

Hva er det med kvinnene som møter den berømte veggen? Hva er det de gjør, og hvilken oppskrift bruker de for å lykkes med dette? Hvem er de? Finnes det en felles oppskrift, eller kanskje en meny å velge fra? Odd Fylling er karriereveileder og coach i To Be Academy. Les mer av artikkelen i Ledernytt.no

Personlig merkevarebygging, viktigere enn du tror!

Hvem er du, hvem vil du være, hvordan fremstår og oppfattes du? Har du blitt sett og oppfattet på den måten du selv ønsker? Personlig merkevarebygging er måten man skiller seg ut blant konkurrentene. Tenker du at dette ikke er viktig, vel, det er viktigere enn du tror, for du har allerede en merkevare! Odd Fylling er karriereveileder og coach i To Be Academy. Les mer av artikkelen i Ledernytt.no

Slik blir du unik og ettertraktet som leder!

Mennesker setter merkelapper på hverandre, og putter hverandre i bås. Ved å bli bevisst på hvem du er, og ta styringen over hvordan andre oppfatter deg, kan du snu de negative tankene og la «båstenkningen» bli din styrke. Odd Fylling er karriereveileder og coach i To Be Academy. Les mer av artikkelen i Ledernytt.no

Flere artikler

Her er også en artikkel for deg som lurer på om du skal bli eller slutte i jobben. Eller om du vil ha noen tips om gruppeintervju finner du Odds tips og kommentarer i Studenttorget.no, eller generelle intervjutips fra Odd i Aftenposten.

På Hegnar Online finner du: Typiske tegn på at du har fått nok av jobben.
Får du ikke jobben, så ta en titt her Derfor fikk du ikke jobben (Klikk.no - 2014 Odd Fylling)

Karriereveiledning for bedrifter

Gunstige veiledning pakker i endrings og omstilling for arbeidstakere i bedriften. Kontakt oss for priser og muligheter for enkeltpersoner eller grupper.

Yrkesveiledning og yrkesvalg for studenter

For deg som er student og ikke greier å bestemme deg for hva skal du bli, eller hva du skal studere. Vi tilbyr gunstig yrkesveiledning.
Les artikkel i LederNytt om karriere .
Vi har også ulike kurs innen bevisstgjøring og selvutvikling som kan være aktuelle for å bli mer klar over hva som er viktig og finne veien videre.

Personlige referanser for Odd Fylling (Spesialist i karriereveiledning og coaching)

Odd er en faglig sterk, profesjonell og kreativ person som vi ofte henviser personer til for karriereveiledning og som vi har hatt gleden av å samarbeide med ved mange anledninger. Han er en svært viktig diskusjonspartner i utviklingen av nye karriereveiledningsverktøy.
Arne Svendsrud, Psykolog og spesialist innen arbeids- og organisasjonspsykologi.

For meg var det godt å ha noen helt utenfor som samtalepartner. En som kan stille spørsmål og skape et bilde av meg uten å ha med bagasje som venn, kollega eller familie. Du har vært lett og snakke med og forstått meg godt. Du har hjulpet meg med formuleringer og uttrykk som beskriver meg. Er ikke alltid like lett å sette ord på seg selv. Etter møtene med deg, vet jeg mer om hva jeg ønsker å gjøre.. og det er veldig bra:-). Samtidig som jeg vet mer om hva jeg må trene(mye:-) på i forbindelse med blant annet intervjusituasjoner.
Kjetil, Siviløkonom, leder

Jeg fikk raskt tillit til Odd. Han er reflektert og lytter men stiller og de spørsmålene du ikke alltid vil ha. Det er oftest akkurat de spørsmålene som gjør at man finner ut ting om seg selv, hva man vil og hva man liker og fremfor alt hvorfor man liker noe. Jeg ble anbefalt å ta kontakt med Odd. Jeg sendte min første mail til ham 02okt 2010. 01okt 2011 begynte jeg i en jobb som passet inn på den beskrivelsen jeg og Odd kom frem til. Det er ikke bare typen jobb som vi ble enige om men og hvordan arbeidsgiveren skulle være og hvilke verdier den har som jeg kunne kjenne meg igjen i. Jeg har anbefalt flere til å ta kontakt med Odd for å få hjelp med å finne ut hva man skal bli når man blir stor. Han hjalp meg og det var en liten investering i meg som raskt ga avkastning!
Stephan

Flere referanser

 

©2009 To Be Academy   Odd Fylling   Konsept: LiliO Design