To Be Academy

Selvutvikling kurs coaching


Selvutvikling

Har du også lyst til å lære og utvikle deg videre. Oppdage flere sider ved deg selv. Få til det du ønsker. Kvitte deg med de du ikke ønsker. Rett og slett få det enda bedre.

Kanskje ønsker du et kurs sammen med andre, eller er det bedre for deg med en-en samtaler med veiledning eller coaching. Våre medarbeidere og kursledere tilbyr deg mange nye muligheter, ta kontakt.

Kurs

Har du lyst til å delta på våre spennede og utviklende kurs. Mer informasjon om våre kurstilbud i selvutvikling.

 

 

Kurs selvutvikling

Kurs i Spania 8-12. nov.

Livskraft og livsglede – selvledelse og motivasjon!

8. november setter vi kursen sydover til Spania for å «lade batteriene» før vinteren! Samle livskraft og livsglede, bli bedre kjent med oss selv og hva som tar og gir energi og glede i det livet vi lever. Resultatet kan bli mer livskraft og livsglede, selv med små justeringer, blir du med?

Les mer om kurset i spania

 

Veiledning og coaching

Personlige veiledning og coaching samtaler kan du lese mer om her.

 

Personlig Coach og veileder

Coach til privat/personlig formål er aktuelt for mange mennesker. Coaching kan brukes når du er sliten, mye bekymringer eller andre utfordringer og trenger påfyll. 

En coach kan hjelpe deg til å finne hva som passer for deg hos en ny arbeidsgiver, eller at en står foran endrede eller nye arbeidsutfordringer. Karriereveiledning kan være til hjelp for deg.

Til ekteskap og samlivs problematikk og er coaching også et godt verktøy.


Føler du behov for å utvikle noen av dine personlige egenskaper? Hvor “balansert” er livet ditt, med tanke på jobb, fritid, familie, økonomi, venner?

Ta kontakt på telefon 4114 2020 for mer informasjon

©2009 To Be Academy   Odd Fylling   Konsept: LiliO Design